Uusi Tuki Menetelmä Parantaa Terveyttä Munuaissairaus Potilailla

terveys terveydenhuollon lääkettä

Oppia Lymen tauti, sen syyt, oireet, riskit, hoito ja ennaltaehkäisy.

Kuten minkä tahansa ruokavalio, keliakia-ystävällinen laihtuminen suunnitelma vaatii kalori rajoitus. Menettää 1 kiloa viikossa, vähentää 500 keskimääräinen päivittäinen saanti.


Etsi keskimääräinen saanti tallennus kaloreita syöt viikossa ja jakamalla kokonaismäärä seitsemän. Kun tiedät päivittäistä kalori rajan, seurata kaloreita jokainen ruoka ja juoma, kuluttaa, ja älä mene yli tämän määrä. Pohjan keliakia-ystävällinen ruokavalio noin vähäkalorinen, koko elintarvikkeet, kuten vähärasvaista lihaa, kalaa, munia, vähärasvainen maitotuotteet, hedelmät, marjat ja vihannekset. Useimmat näistä elintarvikkeet ei ole ravitsemukselliset etiketti, mutta et voi etsiä niiden kaloreita tietokantaan, kuten YHDYSVALTAIN maatalousministeriön National Ravinteiden Tietokanta.

Jos mahdollista, vältä jalostettuja "gluteeniton" ruokia, jotka on usein niin monta, jos ei enemmän, kaloreita kuin niiden gluteenia sisältäviä kollegansa.

Erityisesti EPA johtaa eikosanoidien sarjasta 3-luokka, PGH3, PGI3 ja TXB3. Kuten edellä mainittiin, nämä yhdisteet ovat anti-inflammatorisia, anti-tromboottisia ja anti-puuskittainen. Lisäksi PG3 luokka on anti-mutageeninen luonne ja estää kasvainsolujen proliferaatiota. PGE3 alkaen EPA on osoittautunut antagonisti, että pge2: n AA ihmisen keuhkosyöpä solut. PGE3 myös vähentää aktiivisuutta aromataasi-entsyymiä, joka edistää kohonnut estrogeenin aineenvaihduntaa ja on suora rooli estrogeenin välittämä syöpiä. EPA, sekä sen metaboliitti, joka on myös läsnä kalaöljyt - DHA - myös vähentää syöpäriskiä estämällä vapaiden radikaalien reaktiivisen typen lajien, reaktiivisen hapen lajien ja vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa kasvaimen etenemistä ja myös tärkeä rooli ateroskleroosin.

Idiopaattinen sairaus on tuntematon syy tai lähde. Kun lääketiede on kehittynyt, monet sairaudet kanssa täysin tuntemattomia syitä on ollut joitakin näkökohtia niiden lähteistä selitti, ja näin ollen irtoa heidän idiopaattinen tila. Esimerkiksi, kun bakteereita löydettiin, se tuli tunnetuksi, että ne olivat aiheuttaa infektion, mutta erityisesti bakteereita ja sairauksia ei ollut yhteydessä toisiinsa. Toisessa esimerkissä, se on tiedossa, että autoimmuniteetin on syy joissakin muodoissa diabetes mellitus tyyppi 1 , vaikka erityisesti molekyyli polkuja, joita se toimii eivät ole vielä ymmärtäneet. Se on myös yhteisen tietää tiettyjä tekijöitä ovat liittyy tiettyjä sairauksia. Kuitenkin, yhdistyksen ja kausaliteetti ovat kaksi hyvin eri ilmiöitä, kuten kolmas syy saattaa olla tuottavat sairauden, sekä siihen liittyvää ilmiötä.

Oireyhtymä on yhdistyksen useita lääketieteellisiä merkkejä , oireita , tai muita ominaisuuksia, jotka esiintyvät usein yhdessä. Jotkut oireyhtymät, kuten Downin oireyhtymä , on vain yksi syy. Toiset, kuten Parkinsonin oireyhtymä , on useita mahdollisia syitä. Esimerkiksi, akuutti sepelvaltimo-oireyhtymä ei ole yksittäinen sairaus, vaan pikemminkin osoitus useita sairauksia, kuten sydäninfarkti toissijainen sepelvaltimotauti vielä muut oireyhtymät, syy on tuntematon tuttu oireyhtymän nimi on usein edelleen käyttää, vaikka perimmäinen syy on löydetty, tai kun on olemassa useita erilaisia mahdollisia ensisijainen aiheuttaa.
Esimerkkejä ensin mainittu tyyppi on, että Turnerin oireyhtymä ja DiGeorge oireyhtymä ovat edelleen usein kutsutaan "oireyhtymä" nimi siitä huolimatta, että ne voi katsoa myös kuin tauti yhteisöt ja ei pelkästään sarjaa merkkejä ja oireita.

Välttämättömät rasvahapot ovat ottaen huomioon, että nimitys ei ole, koska rooli heillä on terveyttä, mutta koska ihmiskeho ei voi tehdä niistä. Kaikki rasvahappoja voidaan käyttää kehon, mutta vain kaksi pidetään olennaisina, ja molemmat ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja (PUFA): omega-6-rasvahappo, linolihappo ja omega-3-rasvahappo, alfa-linoleenihappo. Kaikki muut rasvahapot voivat teoriassa, jos kaikki olosuhteet ovat oikeat, tehdään näiden 2-öljyt. ELINTARVIKEVIRANOMAISEN on käytetty ja tutkittu hoitoon sydän-ja verisuonitautien (CVD), aivojen terveyttä ja kognition kuten autismi, joitakin autoimmuunisairaus sairauksia ja syöpää. Kun EFA on tarvitaan elin, tutkimus on osoittanut, jotkut rasvahapot ovat parempia kuin toiset, kun se tulee terapeuttista tehoa.